10a BTT PICAPEDRER SBG solidària COOPERACIÓ OSONA MARRANA SKYRACE 2018 1 HORA BTT MOIÀ (2a EDICIÓ) - 2018 (8 a 13 anys) 4 HORES BTT MOIÀ (29a EDICIÓ) - 2018 ( >14 anys) CINGLES DE SAU 4a EDICIÓ 6 HORES DE RESISTÈNCIA BRECOR 7a Caminada Nocturna de Callús II SANT FRUITÓS RUNNING NIGHT Pedala-Pedala 2018 Caminada Solidària 50 Anys ARFE Arderiu Consultors Trenca3pics

PROTECCIÓ DE DADES I POLÍTICA DE VENDES I DEVOLUCIONS

Protecció de Dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, de 13 de Desembre, DORSAL SPORT SERIGRAFIA SCCL, l'informa que les seves dades personals s'inclouran en fitxers informatitzats titularitat de DORSAL SPORT SERIGRAFIA SCCL, que serà l'únic destinatari d'aquestes dades. La seva finalitat exclusiva és la gestió de clients i accions promocionals i té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei mitjançant una carta o email adreçats a DORSAL SPORT SERIGRAFIA SCCL (dades de contacte a peu de pàgina).

Política de Vendes i Devolucions

Aquest apartat regula les condicions generals de vendes i devolucions, que podran ser modificades a cada esdeveniment segons les condicions específiques de l'organitzador corresponent.

Vendes: el corredor ha d'omplir les dades que es sol·licitaran al formulari de l'event corresponent, un cop confirmades, es procedirà a fer el pagament amb targeta mitjançant la pasarel·la segura de comerç electrònic. En cas de que no es finalitzi el pagament corresponent, la inscripció quedarà anul·lada.

Devolucions: fins a set dies abans de la data de l'event, enviant un mail a info@dsport.cat on es justifiqui el motiu, es pot fer la devolució de l'import corresponent a la inscripció sempre sota autorització de l'organitzador.
Dades de contacte:

Dorsal Sport Serigrafia S.C.P.L.
N.I.F. F61872735
C/Malloles, 11
Poligon Industrial Malloles
08500 Vic, Barcelona
93 889 10 36C/Malloles, 11 · Poligon Industrial Malloles · 08500 Vic, Barcelona · Tel: 93 889 10 36 ·
Protecció de Dades i Política de Vendes i Devolucions